Prekių katalogas

Maišeliai pieno laikymui 150ml 25 vnt.Canpol 70/001

  • Maišeliai pieno laikymui 150ml 25 vnt.Canpol 70/001

    Kodas: Canpol 70/001
    Lizingo skaičiuoklės
    • gf
    • ml
    Skaičiuojama...
    i
    Gamintojas
    Canpol babies
    Amžius
    0+mėn
    Pristatymas
    2-5 darbo dienos
  • Praktiški maišeliai, skirti ilgalaikiam maisto laikymui šaldytuve arba šaldiklyje.
    Maišelio dizainas leidžia lengvai įdėti jį vertikaliai, nerizikuojant išsipilti.
    Kiekvienas maišelis buvo kruopščiai sterilizuotas, o tai užtikrina aukštą maisto kokybę.
    Rinkinyje yra lipnios etiketės, ant kurių galite užrašyti pieno galiojimo datą.
    Maišeliai pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, skirtos liestis su maistu.

    Pakuotėje yra 25 maišeliai ir 20 lipnių etikečių.
    Maišelio talpa 150 ml.
     Tik vienkartiniam naudojimui. Niekada nešildykite maisto maišeliuose mikrobangų krosnelėje ir nedezinfekuokite.

    Etiketėje galite įrašyti informaciją apie ištrauktą pieną. Prieš pildami maistą į vidų, pažymėkite maišelį. Atidarykite maišelį, nupjaudami jį virš virvelės užsegimo. Padėkite maišelį vertikalioje padėtyje, kad pagrindas būtų apačioje. Norėdami išlaikyti maišelio sterilumą, nekiškite pirštų į jį ir nepūskite oro. Supilkite maistą į atvirą maišelį. Būkite atsargūs, kad neviršytumėte didžiausios talpos. Išlyginkite maišelio viršų virš pieno lygio, kad pašalintumėte oro perteklių, tada suspauskite užtrauktuką.
    Svarbu! Prieš kiekvieną naudojimą patikrinkite gaminį. Atsiradus pirmiesiems pažeidimo ar susidėvėjimo požymiams – išmeskite. Dėmesio! Prekė nėra žaislas. Laikykite jį vaikui nepasiekiamoje vietoje.
    Ilgas pieno laikymo laikas šaldiklyje yra saugus ir patogus. Atminkite, kad jūsų vaiko poreikiai keičiasi labai greitai. Žindančios mamos organizmas savo maisto sudėtį nuolat koreguoja pagal vaiko raidą. Priešingai, pienas, kurį ištraukėte prieš mėnesį ar pusmetį, gali neatitikti vyresnio vaiko mitybos poreikių. Užšaldytą pieną galima atitirpinti visą naktį šaldytuve, tada palaipsniui pašildyti butelių šildytuve arba karštame vandenyje. Prieš maitinimą visada patikrinkite maisto temperatūrą. Niekada neatšildykite maisto mikrobangų krosnelėje. Tokiu būdu atimsite iš jo vertingas vertybes ir antikūnus. Jei sudedamosios dalys išpjaustomos po maisto atšildymo – sumaišykite. Šviežiai ištrauktą pieną laikykite kambario temperatūroje iki 4 valandų, šaldytuve (+4°C) iki 4 dienų, šaldiklyje (-20°C) 3-6 mėnesius.
    Užšaldytą maistą laikykite šaldytuve (+4°C) iki 24 valandų.
    Svarbu! Nemaišykite šviežiai ištraukto pieno su atšildytu maistu. Niekada pakartotinai neužšaldykite anksčiau atšildyto pieno. Nepanaudotą pieną reikia išmesti. 

    ----------------------------
    Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.
      Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas)
      Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 65554949 arba el. paštu info@vezimeliu-kampelis.lt.
      Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.     
  • Alternatyvios prekės